CUM DAU IN PLATA? CONDITII PENTRU DAREA IN PLATA

AM DAT IN PLATA SI AM FOST INSCRIS DE BANCA IN BIROUL DE CREDITE
19 iulie, 2016
ANULAREA TVA-ULUI PE IMOBILE PENTRU PERSOANELE FIZICE
26 iulie, 2016

Cum dau in plata? Conditii pentru darea in plata. Avocat dare in plata. Notificare dare in plata.

Cum dau in plata. Conditii dare in plata Avocat dare in plata

Cum dau in plata. Conditii dare in plata
Avocat dare in plata

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru darea in plata? Imaginea a fsot creata pentru a simplifica pe intelesul tuturor infromatiile privind darea in plata. Pentru alte detalii despre darea in plata, sau pentru discutii pe cazuri concrete va rugam sa ne contactati.

Legea de ‘Dare in plata’ a fost gandita ca o solutie prin care debitorii pot scapa de povara creditului, ca urmare a  fluctuatiei francului elevetian pe piata financiara. Procedura de Dare in plata NU se aplica creditelor luate prin programul national Prima Casa. Prin „dare in plata” consumatorul are dreptul de a i se stinge datoriile izvorate din contractele de credit cu tot cu accesorii, fara costuri suplimentare.

Pentru cei care sunt deja evacuati, va fi suspendata , executarea silita prin poprire pana cand instanta le va sterge datoriile. Cererea de stergere a datoriilor poate fi depusa in instanta la expirarea termenului de 30 de zile.

Pentru cei care au inca au in posesie imobilul ipotecat, notificarea de dare in plata, va produce toate efectele de inghetare a obligatiilor izvorate din contract.

Efectul de inghetare nu dispare decat dupa, efectuarea tranzactiei la notar sau dupa respingerea de catre instanta a darii in plata.

Tranzactia de dare in plata la notar se poate face in oricand incepand cu ziua imediat urmatoare expirarii celor 30 de zile minime de asteptare, in luna urmatoare sau in anul urmator.

Cum dau in plata? Conditii pentru darea in plata. Avocat dare in plata. Notificare dare in plata.

Suna acum la 0768.055.289

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *